MELODY GRAND BALLROOM - SALON NUNTI SI BOTEZURI MAMAIA

Gazduim diferite evenimente private, de la ceremonii de nunta la petreceri aniversare, atat personale cat si de afaceri.

Nunti

Botezuri

Intalniri de afaceri

Conferinte

Mese festive

Seminarii

Petreceri aniversare

Prezentari de moda

Cocktail-uri

Festivaluri

Majorate

Banchete

Facilități:

Parcare

Lumini LED

Aer Conditionat

Având numeroase evenimente de succes găzduite de-a lungul timpului, Melody Grand Ballroom este unul dintre cele mai vechi restaurante din Mamaia-Constanta, cu cel mai înalt nivel de organizare, eleganță și rafinament.

Sala gazduieste pana la 600 de persoane.

Pe langa decorurile elegante, aranjamentele florale unice, preparate culinare romanesti si internationale, barmanii si bucatarii nostri ofera un spectacol live de calitate, iar hostess-ele si personalul de paza au grija ca de la inceput pana la finalul evenimentului sa va ofere o ambianta cat mai placuta!

MELODY MAMAIAGazduim diferite evenimente private, de la ceremonii de nunta la petreceri aniversare, atat personale cat si de afaceri.
EVENIMENTE MEMORABILECu un design avangardist și o ambianță călduroasă, evenimentul dumneavoastră se va transforma într-o amintire de neuitat.
SERVIRE IMPECABILAPe langa preparate culinare romanesti si internationale, barmanii si bucatarii nostri ofera un spectacol live de calitate,
BARFiecare mancare trebuie asociata cu o bautura fina. Cocktail-uri, vinuri alese, digestive si barmani profesionisti.
RESTAURANTIngrediente atent alese, proaspete si de cea mai buna calitate. În locaţia noastră aveţi puteti alege ceea ce vi se potriveşte.
DORINTE IMPLINITEEchipa noastră de profesioniști transformă evenimentul dumneavoastra într-o amintire memorabilă
Copyright © 2018 Melody Grand Ballroom Mamaia. Toate drepturile rezervate.
designed with by DesignMe.ro