MELODY GRAND BALLROOM - EMBLEMA STATIUNII MAMAIA DIN 1965.

CADRUL ELEGANT ȘI ATMOSFERA DE POVESTE VĂ AȘTEAPTĂ !

Având numeroase evenimente de succes găzduite de-a lungul timpului, Melody Grand Ballroom este unul dintre cele mai vechi restaurante din Mamaia-Constanta, cu cel mai înalt nivel de organizare, eleganță și rafinament.

Melody Grand Ballroom este locul perfect pentru un eveniment de până la 600 de persoane. Cu un design avangardist, candelabre impunătoare și o ambianță călduroasă, evenimentul dumneavoastră se va transforma cu siguranță într-o amintire de neuitat.

Melody Grand Ballroom vă permite libertatea de a vă juca cu decorul și de a crea povestea pe care voi v-ați imaginat-o pentru evenimentul dumneavoastră.

Ne-am propus şi am reuşit să acoperim toate necesitătile funcţionale şi tehnice necesare bunei desfăşurări a oricărui tip de eveniment, clienţii noştri având la dispoziţie o gamă largă de servicii şi echipamente profesionale ce vor aduce un plus de valoare, stil şi eleganţă evenimentelor organizate.

În locaţia noastră aveţi posibilitatea de a alege ceea ce vi se potriveşte. Puteti sărbători orice tip de eveniment: nunţi, botezuri, conferinţe, seminarii, gale, prezentări de modă, spectacole etc., salonul fiind special conceput pentru a putea găzdui un număr variabil de invitaţi.

Echipa noastră de profesioniști transformă fiecare eveniment într-o amintire memorabilă, iar bucătarii noștrii transformă orice meniu cu specific național cât și internațional într-un deliciu culinar.

Copyright © 2018 Melody Grand Ballroom Mamaia. Toate drepturile rezervate.
designed with by DesignMe.ro